2012. december 13., csütörtök

Sherlock 1. évad DVD-n

Hazánkban is megjelent a Sherlock című sorozat első évada DVD-n. Nagyon örülök neki, hogy a kiszámíthatatlan, már-már haldokló DVD és sorozat-piacon aránylag ilyen hamar megjelent ez a sorozat, méghozzá szép kivitelben.

A díszdoboz három lemezt tartalmaz, melyeken az évad három részét láthatjuk. Mindegyik lemez más borítót kapott, természetesen mindháromról Sherlock és Watson tekint ránk; míg a doboz elején Mrs. Hudson és Lestrade felügyelő is látható. A vékony tokok hátulján egy rövid ismertető mellett látható három kép, ezek közül egy-egy szóló Sherlock, Watson és Lestrade. Ezek a képek a picture dics lemezen is visszaköszönnek. Kinyitva a Mirax kiadó további kiadványainak reklámját láthatjuk, ami nem annyira szívderítő, de azt hiszem így sem lehet okunk panaszra.

A tokok gerincén is láthatók a szóló képek. Egymás mellett nagyon jól mutatnak. A lemezek számozottak, így aki nem tudora még a sorozatnak, az is rögtön tudja, hogy melyik film az évad hányadik epizódja. Remélem a kiadó kegyes lesz a rajongókhoz, és hamarosan a második évadot is a polcunkon tudhatjuk ilyen szép formában. Innentől már nincs más dolgunk, mint újra és újra nézni a részeket, és egyre jobban várni a harmadik évadot ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése