2012. november 27., kedd

Sherlock Holmes 2. Árnyjáték DVD


Kis késéssel, de végre nekem is sikerült beszerezni Guy Ritchie második Sherlock Holmes filmjét, melyben ezúttal is Robert Downey Jr. alakítja a címszereplőt, Jude Law pedig társát, Watson doktort. A film itthon Sherlock Holmes 2. Árnyjáték címmel került forgalomba. A blu-ray és a szimpla DVD kiadás mellett megjelent a film limitált kiadásban, úgynevezett lentikuláris tokban, ami tulajdonképpen egy klassz hologramos borítót jelent, melyen Holmes vagy Watson alakja látható attól függően, hogy forgatom, hogy nézem a borítót. Ha már egyszer ilyen is van alapon - természetesen erre a kiadásra esett a választásom. Hisz ezáltal is mutatósabb és szebb a kiadvány, és ha már a Sherlockos dolgokat eredetiben gyűjtöm, akkor adjuk meg a módját.

Ezt a tokot levéve aztán a normál kiadás kerül a kezünkbe, egy másik képpel a két főszereplőről. A lentikuláris tok és maga a műanyag tok hátulja teljesen megegyezik. Egy nagyobb és néhány kisebb kép kíséretében olvasható rajta a film rövid tartalma, és a további fontos tudnivalók.

Kinyitva picit csalódás ért. A teljesen fekete tokban egy teljesen szimpla, egyszerű fekete lemez található snassz felirattal. El tudtam volna képzelni egy szép picture disc lemezt, sőt ennyi pénzért egész nyugodtan adhattak volna olyat, hiszen ez a film eleve megérdemli a minden tekintetben igényes kiadást. Ez tehát picit rombolta az örömömet, de tudom, örülni kell annak is, hogy megjelent a film itthon... És várhatóan az extrák majd kárpótolni fognak. Mindegyik elég ígéretes:
Sherlock Holmes és dr. Watson: Tökéletes összhang
Moriarty ördögi terve
Látvány a négyzeten

Mostmár nincs más hátra, mint újra nézni a filmet, és várni a harmadik részt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése