2012. november 11., vasárnap

Az üres ház - hamarosan a Story 4-en

8 órakor kezdődik a Story 4 csatornán a Sherlock Holmes visszatér évad első része, Az üres ház, melyben visszatér a halálból Sherlock Holmes - nem kissé sokkolva ezzel Watson doktort :)
Ettől a résztől veszi át a hűséges barát, dr. Watson szerepét Edward Hardwicke. A Sherlock Holmes kalandjai 13 részében Watson szerepét David Burke játszotta.

Az üres ház rövid ismertetője:
Holmes úgy érezte, ha megbirkózik Moriarty professzorral, végre megszabadítja az emberiséget a megtestesült Bűntől - ám a sors másképp rendelkezett. A szakértők megállapították, hogy a két férfi összecsapása tragikusan végződött: egymást átölelve zuhantak a szakadék mélyébe. A holttesteket nem lehetett kiemelni. Watson doktor immár három éve hiányolja csodálatos barátja társaságát. Ám egy borongós estén váratlan látogató kopogtat az ajtaján. Egy púpos, öreg könyvmoly különös, krákogó hangon ajánlja könyvesboltjának ritkaságait. Watson doktornak elég csak egy percre elfordulnia, hogy Sherlock Holmes - mert ugye már Önök is sejtik, ki rejtőzik az álruhában - felfedje valós küllemét. Vajon hogyan sikerült kimásznia a szörnyű szakadékból? Hol bújkált az elmúlt három esztendő alatt? S mi az a kemény, sőt veszedelmes feladat, amely miatt ismét felbukkant? Köze van-e ennek az ifjú arisztokrata, Ronald Adair titokzatos és rettenetes halálához? S vajon miért kell felkeresniük aznap este fél tízkor egy üres, lakatlan házat...?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése