2013. április 5., péntek

Elementary - 19. rész

Az Elementary 19. része talán annyiban volt érdekes, hogy képbe került Ms. Hudson. Maga a történet és a nyomozás sajnos megint nem volt egy nagy eresztés. Egy banda egy építész irodába tör be, ahonnan tervrajzokat lopnak el. Emlékeztet a téma az Ellopott tervrajz-ra, de messze nem olyan igényes és érdekes...
A tervrajzok ellopását pár okostelefon ellopásával akarják álcázni, amiket egy csavargó elé dobnak oda szó szerint, aki persze rögtön árusítani kezdi a kütyüket. Így Sherlockék elsőre árnyékra vetődnek, de aztán megtalálják a banda női tagját, aki megsebesült, és akit őrizetbe vettek, aztán elvezette őket az igazi tettesekhez.

Ms. Hudson mint régi ismerős bukkan fel Sherlock lakásában. Éppen összeveszett a pasijával, és pár napra szállást keresett. Aztán megjelent a fickó is, először ugyan kibékültek, de aztán mégis úgy döntöttek, hogy nem megy együtt a dolog. Mire Sherlock és Watson hazaér a nyomozásból, Ms. Hudson csodás rendet varázsol a lakásban, Sherlock könyveit pedig tudományossági fokozat szerint pakolja sorba. Valószínű állandó szereplő lesz majd belőle, hiszen most abban maradtak, hogy hetente egyszer rendet csinál a lakásban.

Ami még pozitívum volt a részben, a szép téli idő. De ez is kevés, így csak 10/3-at ér az egész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése