2012. augusztus 5., vasárnap

Modern Sherlock Holmes és Joan Watson - Elementary

Sherlock Holmes örök és halhatatlan. Ezt már régóta tudjuk, hisz nem véletlen, hogy egyre-másra jelennek meg Sherlock Holmes filmek, sorozatok; és itt most nem csak a Robert Downey Jr.-féle filmre, illetve a BBC sorozatára gondolok, hisz ezeken kívül is jelennek meg kisebb publicitást kapó Sherlock feldolgozások, legyen az film, vagy éppen újra gondolt történet.

Most a CBS csatorna rukkol ki egy olyan sorozattal, amit úgy hirdet: New Holmes, New Watson, New York.
 A történet egy magánnyomozóról szól, aki valamikor a Scotland Yard tanácsadója volt, de már a New York-i rendőrségnek segít partnerével együtt, akit Joan Watson-nak hívnak.

A sorozat premierje szeptember 27-én lesz. Hogy hozzánk eljut-e szinkronosan, és ha igen mikor, azt egyenlőre nem tudni. De akit nagyon érdekel, a netnek hála úgyis követni tudja a kinti vetítéseket ;)


A főszereplő Jonny Lee Miller lesz, női partnerét, Lucy Liu alakítja, és mellettük főszereplő lesz még egyik régi kedvencem, Aidan Quinn, aki miatt még akkor is nézném a sorozatot, ha nem lenne köze Sherlock-hoz, és akit szerencsére most előszeretettel foglalkoztatnak. Nekem tehát várós a sorozat, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése