2010. december 24., péntek

BOLDOG KARÁCSONYT!

2 megjegyzés:

  1. Ez a kép is nagyon jól sikerült! ;))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Szilvi!

    Örömmel találtam rá a blogodra. Fantasztikusan kedves képet kreáltál.

    Szeretnék Neked együttműködést ajánlani, ezért küldöm levelem.

    Én is nagy Brett rajongó vagyok. Épp most készítem "Sherlock" Jeremy Brett legnagyobb magyar oldalát. Már van képgaléria, fórum, játékok, cikkek, Holmes zenék. Tegnap este egy Sherlock rajongó már saját novelláját is elküldte, hogy jelentesse meg a honlapunk - most dolgozok a feltételén, hamarosan elérhető lesz.

    Nagyon szívesen bővítjük a készítők körét és ha kedved lenne beszállni szeretettel üdvözölnénk a körünkben. (Fizetni sajnos nem tudunk, a tárhely díját nyögjöm és mindannyian - akárcsak most Te- önkéntes alapon dolgozunk.) Annyira szeretnénk ha Jeremynek lenne egy jókedvű, magyar tábora a neten. Ez pedig nélküled nem lenne az igazi.

    Gondold meg! A mi lapunk fizetett tárhelyen készül és keresőoptimalizáltan, vagyis idővel több látogatót hoz, mint egy blog. Olyan odaadással dolgozol, hogy megérdemelnéd, hogy többen lássák a munkádat és ezt biztosítani tudnánk. Továbbá nem lennél egyedül a nemes küldetéssel.

    A lap cime: http://jeremybrett.eu

    Email cimem az Impresszumban találod. De kérlek írd meg, hogy innen írsz, hogy képben legyek, mert naponta pár Brett rajongótól kapok levelet és nehogy összekeverjelek egy másik Szilvivel.

    Szép napot és a legjobbakat kívánom! :)

    Üdvözlettel: Adrienn

    VálaszTörlés